Over WeSocialMEN50+
WeSocialMEN50+ gelooft dat te veel mannen te weinig weten en snappen over hoe romantische relaties werken. Dit zorgt voor eenzaamheid, gebroken families en verdriet.  

Onze visie is dat wij romantische relaties begrijpelijk maken voor singles in Nederland & België en leren hoe zij met de juiste partner een gezonde relatie starten en onderhouden, wat huidige en volgende generaties beïnvloedt. 

WeSocialMEN50+ zijn missie is om romantische relaties op een effectieve, praktijkgerichte en op maat gemaakte manier begrijpelijk te maken waardoor iedereen een gezonde relatie heeft. 

Wij focussen ons voor 80% op hoe jij je van binnen voelt en voor 20% op hoe je externe resultaten behaalt. Wij geloven dat wanneer jij lekker in je vel zit, dat wat je leert jij met meer zelfvertrouwen en rust in de praktijk toepast.

Vele relaties zijn in de afgelopen jaren ontstaan. Jij straks ook?

Onze methodiek
De traditionele manier van leren is achterhaald. Wij hebben onze eigen manier ontwikkeld. 

De meeste trainingen gebruiken een kaarsrecht onderwijssysteem. De student consumeert gestandaardiseerde informatie en wordt daarna verwacht om resultaten te behalen in de echte wereld. Dit werkt niet.

WeSocialMEN50+ gebruikt een verbonden onderwijssysteem. Wij zorgen voor de omgeving, de bouwstenen, mentale en emotionele herprogrammering en toepassing en feedback vanuit de real-world zodat jij jezelf optimaliseert om jouw doelen te bereiken. 
Hoe onze methode werkt
De omgeving

Jouw vermogen om te groeien wordt sterk beïnvloedt door je omgeving. Wij bieden een leeromgeving met een online en offline community, accountability, live Q&A's en coaching.
De bouwstenen

Mensen zijn uniek en creatief. Je krijgt de bouwstenen samen met de richting en structuur. Het is aan jou om het op jouw manier in te vullen. Dit op een manier dat bij jou past!

Mentale en emotionele herprogrammering

Om ervoor te zorgen dat jij je als mens doorontwikkeld, krijg je de tools die ervoor zorgen dat jij zowel mentaal als emotioneel lekker in je vel zit. Deze herprogrammering is onderdeel van het proces en biedt nieuwe perspectieven.
Toepassing en feedback vanuit de real-world

Je gaat van overdenken naar doen. We bespreken de theorie die je daarna toepast om te zien wat er gebeurt. Je krijgt feedback vanuit de echte wereld om te zien wat goed gaat en wat beter kan, in samenwerking met ons.
Onze samenwerkingen
Officieel partners
Officieel partners
Officieel erkend
Onze andere labels
©2015-2021 WeSocialMEN50plus.com

Officieel partners met Ourtime & Relatieplanet
Officieel erkend door Branchevereniging Singles Keurmerk
Onze andere labels heten WeSocialWOMEN.com & WeSocialMEN.com