Less is more
Geschreven door Laura Sarkissian
Hoi, hoe is het..wat voor werk doe je..wat zijn je hobbies, wat is je lievelingsgerecht..heb je broers of zussen’ …ZUCHT! Ik had me zo verheugd op een relaxte date, maar het voelde alsof ik geïnterviewd werd. Ik kon niet ontspannen en volledig mezelf zijn. Hij was dan wel heel geïnteresseerd, maar liet geen ruimte open om gewoon relaxt in het moment te zijn en mij ook vragen te laten stellen.

Ik wilde hem tenslotte ook leren kennen en ik miste het gevoel van spanning, dat ik ook mijn best moest doen om hem te veroveren. Zijn enthousiasme kwam heel dominant, geforceerd en onzeker over. Dit gaf me ook het gevoel alsof hij mij niet serieus nam, omdat als ik dan antwoord gaf op zijn vragen dan sprong hij weer door naar zijn volgende vraag. Ik had liever gehad dat hij bij een paar onderwerpen bleef en een diepgaand gesprek voerde. Dan had ik tenminste nog het gevoel gehad dat hij oprecht geïnteresseerd was in mijn antwoorden. Een man hoeft helemaal niet al het werk te doen op een eerste date. Ik wil mij als vrouw ook gewoon uitgedaagd voelen. En nog belangrijker: Ik wil voelen dat ik een connectie kan maken met een man, zonder een standaard vragenlijst ronde!

Mijn ideale date zou dan ook met een man zijn die mij op een eerste date op mijn gemak laat voelen. Ruimte laat voor speelsheid, spontane gesprekken, humor en vooral iemand die zichzelf is, want dat straalt super veel zelfvertrouwen uit!
©2015-2020 WeSocialMEN50plus.com

Officieel partners met Ourtime & Relatieplanet
Officieel erkend door Branchevereniging Singles Keurmerk
Ons andere label heet WeSocialWOMEN.com