De 80/20 regel in daten en marketing
Geschreven door Robin Kastermans
Als je marketing met dating vergelijkt wordt alles een stuk overzichtelijker.


Je hebt veel bedrijven die zich 80% van de tijd focussen op hun marketing. Wat ze doen is enorm veel tijd spenderen aan wat ze kunnen zeggen in hun advertenties, welke foto's en uiteraard de verdere marketing funnels, laatste technieken, allerlei features en weet ik het wat. 20% van de tijd blijft over voor het product. 


Wanneer de marketing er gelikt uit ziet, logisch want hier wordt 80% van de tijd aan besteedt, komen veel mensen bedrogen uit wanneer ze uiteindelijk het product kopen. Dit leidt tot een teleurstelling. In mijn optiek dient dit andersom te zijn: 20% focus op marketing en 80% focus op het product.


De vergelijking met dating is snel gemaakt. Als je je 80% van de tijd focust op wat je kunt zeggen, de juiste foto's, bepaalde routines, trucs en weet ik het wat, dan blijft 20% van de tijd over om je te focussen op je persoonlijke doorontwikkeling. 


Wanneer jij er van de buitenkant gelikt uitziet, logisch want hier wordt 80% van de tijd aan besteed, komt een vrouw met wie je uiteindelijk een relatie hebt, bedrogen uit. Dit leidt tot een teleurstelling waardoor zij de relatie zal verbreken en kun je weer opnieuw beginnen. In mijn optiek dient het andersom te zijn: 20% focus op het 'dating'-process (social skills etc) en 80% focus op het product, ook wel: JIJ. 


Daarom de focus om er van binnen gelikt uit te zien. Dit reflecteert zich naar buiten, anderen merken dit op en daardoor zul je de juiste partner aantrekken. Natuurlijk komt dit niet automatisch. Nee, dit is de andere 20%. Maar dan in de juiste volgorde. Lekker he😁

©2015-2020 WeSocialMEN50plus.com

Officieel partners met Ourtime & Relatieplanet
Officieel erkend door Branchevereniging Singles Keurmerk
Ons andere label heet WeSocialWOMEN.com