Geschreven door Laura Sarkissian
Als ik niet weet wat ik wil, dan is het geen goed moment om op zoek te gaan naar een partner.
Wat heb je als vrouw te bieden, als je er niet over uit bent hoe je staat in het leven, wat je verwacht van een partner, of je toe bent aan een serieuze relatie, etc..?

Nou is het zo dat ...
Geschreven door Laura Sarkissian
Zenuwachtigheid kennen we allemaal. Een allereerste date met iemand die je voor het eerst ontmoet? Nou dan moet je stalen zenuwen hebben, wil je daarmee omgaan alsof het iets alledaags is.

Zenuwachtigheid bij vrouwen uit zich ...
Geschreven door Laura Sarkissian
We zoeken allemaal een maatje waarmee we ons lief en leed kunnen delen. Iemand die goed luistert en waar je je ei bij kwijt kan, toch? 

Toch kan dat heel ongepast zijn tijdens een eerste date. Waarom? ...

Geschreven door Laura Sarkissian
Vandaag zat ik met wat vrouwelijke collega’s aan tafel en we hadden het over het hebben van app- en belcontact met een man die je net leert kennen waarmee je nog geen date hebt gehad. Elke vrouw heeft natuurlijk haar eigen voorkeuren, afhankelijk van het type die ze is, dus ik vond het wel interessant om hun meningen daarover te horen en met jullie te delen.

Mijn collega vertelde over een man die zij via een datingsite spreekt, waarmee zij veel gemeen heeft en interesse in heeft. Om die reden heeft ze haar telefoonnummer gedeeld en nu vertelt ze dat hij ...
Geschreven door Laura Sarkissian
Zoals ik in mijn eerdere post beschreef, hechten wij vrouwen veel waarde aan aandacht, complimenten en enthousiasme van een man. Echter, is er een fijne grens tussen enthousiast zijn en oprecht overkomen en enthousiast zijn en heel nep en geforceerd overkomen. Bij dat laatste zou je als vrouw dan bijna denken dat de man dat bij iedereen doet en een ‘player’ is. Voordat ik verder ga, is het belangrijk om ...
Geschreven door Laura Sarkissian
'A million men can tell her that she is beautiful, but the only time she will really listen is, when it’s said by the man she likes/loves.’

Als vrouw doe ik natuurlijk mijn best om er mooi uit te zien voor een man. Echter bepalen externe factoren zoals kleding/make-up niet geheel hoe ik over mezelf denk of hoe een man over mij hoort te denken. Maar het is een soort ‘icing on the cake’, om er mooi uit te zien voor een man die ik leuk vind en daar erkenning voor te krijgen.

‘Er leuk uitzien’ is een heel uitgebreid begrip voor vrouwen ...
Geschreven door Laura Sarkissian
Hoi, hoe is het..wat voor werk doe je..wat zijn je hobbies, wat is je lievelingsgerecht..heb je broers of zussen’ …ZUCHT! Ik had me zo verheugd op een relaxte date, maar het voelde alsof ik geïnterviewd werd. Ik kon niet ontspannen en volledig mezelf zijn. Hij was dan wel heel geïnteresseerd, maar liet geen ruimte open om gewoon relaxt in het moment te zijn en mij ook vragen te laten stellen.

Ik wilde hem tenslotte ook leren kennen en ik miste het gevoel van spanning, dat ik ook mijn best moest doen om hem te veroveren. Zijn enthousiasme kwam heel dominant, geforceerd en onzeker over. Dit gaf me ook het gevoel alsof ...
Geschreven door Robin Kastermans
Als je marketing met dating vergelijkt wordt alles een stuk overzichtelijker.

Je hebt veel bedrijven die zich 80% van de tijd focussen op hun marketing. Wat ze doen is enorm veel tijd spenderen aan wat ze kunnen zeggen in hun advertenties, welke foto's en uiteraard de verdere marketing funnels, laatste technieken, allerlei features en weet ik het wat. 20% van de tijd blijft over voor het product. 

Wanneer de marketing er gelikt uit ziet...
Geschreven door Robin Kastermans
Je maakt jezelf druk omdat je bijvoorbeeld geen reacties krijgt op je online berichten die je naar vrouwen stuurt waardoor de twijfel toeslaat. Ik snap het. Laat ik dit weer in perspectief (drie stuks) plaatsen. Hoe? Door middel van Marktplaats en FB-market.

Sofie en ik zijn bezig om ons appartement in te richten (we gaan samenwonen 🎉) en we waren op zoek naar een koelkast. Op bovenstaande websites staan er genoeg. Een logisch gevolg is dat we na het zien van de advertentie een online bericht sturen naar degene die een koelkast aanbiedt.

Het eerste perspectief zijn de 'resultaten' van Sofie:
©2015-2021 WeSocialMEN50plus.com

Officieel partners met Ourtime & Relatieplanet
Officieel erkend door Branchevereniging Singles Keurmerk
Onze andere labels heten WeSocialWOMEN.com & WeSocialMEN.com